گزارش« سراج24» از چهارمین رزمایش فدائیان حریم ولایت

انهدام اهداف متحرک هوایی و زمینی/شناسایی پهپادهای بیگانه/پرواز در یک متری آب

بکارگیری انواع جنگنده‌های اف4، اف5، سوخو24، صاعقه و میراژ ، تست و بکارگیری موشک‌های هواپایه «قادر» و «نصر» از حاشیه های برگزاری چهارمین رزمایش فدائیان حریم ولایت بود.
سرویس سیاسی سراج24: در دومین روز از مرحله اصلی رزمایش بزرگ فداییان حریم ولایت 4 ، جنگنده بمب افکن‌های راهبردی سوخو 24 و هواپیماهای شکاری فانتوم با انهدام اهداف ثابت و متحرک هوایی و زمینی عملیات رزمی خود را با موفقیت انجام دادند.
 
پس از انجام مأموریت رهگیری هوایی و تیراندازی هوا به زمین توسط جنگنده های اف 5 ، میراژ و صاعقه که تا نیمه‌های شب گذشته علیه مواضع از پیش تعیین شده ادامه داشت، از صبح امروز هواپیماهای صاعقه و میراژ اهداف هوایی خود را در مسافت‌های برد بلند مورد اصابت قرار دادند.
 
بمب افکن‌های راهبردی سوخو 24 با حمل انواع موشک های بهینه شده نقطه زن که توسط متخصصان جوان نیروی هوایی ارتش آماده بهره برداری و تست عملیاتی شده است، اهداف زمینی و شناور در سطح دریا را با موفقیت منهدم کردند.
 
ساعاتی قبل نیز جنگنده‌های رهگیر اف 4 با شلیک موشک‌های ارتقاء یافته ماوریک، راکت‌های هوشمند نقطه زن، اهداف متحرک را در سطح دریا مورد اصابت قرار دادند.
 
بکارگیری انواع جنگنده‌های اف4، اف5، سوخو24، صاعقه و میراژ در این رزمایش با مشارکت تمامی پایگاههای شکاری نهاجا (با محوریت پایگاه شهید عبدالکریمی بندرعباس) یکی از ویژگی‌های این رزمایش 3 روزه بود که در آن برخی دستاوردهای مهم نیروی هوایی در حوزه تسلیحات و ارتقاء توانمندی پرنده‌ها مورد تست و ارزیابی قرار گرفت.
 
یکی از ویژگی‌های مهم این رزمایش، تست و بکارگیری موشک‌های هواپایه «قادر» و «نصر» بود که در ماهای اخیر به نیروی هوایی ارتش تحویل شده اند.
 
بنا به گفته امیر سید عبدالرحیم موسوی جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران تا این لحظه تمامی اهدافی که برای چهارمین رزمایش فداییان حریم ولایت طراحی شده بود، با موفقیت حاصل شد و دستاوردهای ارزشمندی برای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پی داشت.
 
شایان ذکر است، همزمان با برگزاری رزمایش فداییان حریم ولایت فرمانده پدافند هوایی منطقه جنوب شرق کشور از شناسایی چندین پهپاد بیگانه خبر داد و گفت: این پهپادها جهت جمع‌آوری اطلاعات توسط نیروهای فرامنطقه‌ای در منطقه فعالیت می‌کنند که در انجام ماموریت‌های آن‌ها اخلال ایجاد کرده‌ایم.
اخبار مرتبط

دو پایگاه هوایی و تاسیسات مهم باقی مانده درناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا هدف قرار گرفتند

آخرین ویدیو از خلبانِ شهیدِ جنگ رمضان قبل از شروع ماموریت

مبدا تجاوز به دکل مخابراتی جزیره سیریک هدف قرار گرفت